Schoonheidssalon Terneuzen

Gepost in Huidverzorgingsinstituut.

Schoonheidsspecialist Terneuzen Salon IFrancie Cosmetics verzorgt al ruim 35 jaar het uiterlijk van vrouwen en mannen. Wat in 1973 begon als een bescheiden schoonheidssalon is inmiddels uitgegroeid tot een instituut met meerdere schoonheidsspecialistes en een eigen, hoogwaardige cosmeticalijn. De cosmetica van Francie Cosmetics is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen dermatologen, cosmetologen, plastisch chirurgen en de schoonheidsspecialistes. Hierdoor kunnen de producten van Francie Cosmetics zich uitstekend meten met tal van internationale topmerken. De producten vinden hun weg naar schoonheidssalons in heel Nederland.

De behandelingen in onze salon in Terneuzen hebben wij met zorg voor u samengesteld. Kiest u voor een losse deelbehandeling, een basisverzorging of een uitgebreidere en meer gespecialiseerde behandeling.

De keuze is aan u! Wij staan graag voor u klaar met ons team professionele schoonheidsspecialistes, hoogwaardige cosmeticaproducten, betrouwbaar advies en een vertrouwde, prettige omgeving.

In onze schoonheidssalon kunt u onder andere terecht voor:

Schoonheidsspecialist Terneuzen

  • Diverse speciale gelaatsbehandeling aangepast aan uw huidtype
  • Acnebehandelingen
  • Harsen bovenlip, kin, benen en rug
  • Epileren
  • Electrisch ontharen
  • Manicure
  • Lichaamsbehandelingen

Bekijk ook onze:

Kwaliteit & tevredenheid

Schoonheidsspecialist Terneuzen Salon IIFrancie Cosmetics hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Wij werken volgens de Code van de Schoonheidsspecialist en alleen met gediplomeerde schoonheidsspecialistes. De code vormt de standaard in de branche voor kwaliteit, hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Alle schoonheidsspecialistes zijn gespecialiseerd in één of meerdere ANBOS specialisaties wat vergoeding uit de aanvullende verzekering in sommige gevallen mogelijk maakt.

Onze schoonheidssalon is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging

Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten

Sinds 1949 is de ANBOS dé representatieve brancheorganisatie voor de schoonheidsspecialist en schooheidssalon. De ANBOS wordt erkend als de woordvoerder voor de vakbekwame schoonheidsspecialisten voor schoonheidsspecialisten, overheid en alle bij de branche betrokken organisaties.

Cidesco Nederland

Cidesco - Internationale schoonheidsspecialisten vereniging

Onderdeel van de beroepsvereniging CIDESCO International voor schoonheidsspecialisten. Het doel van CIDESCO International en CIDESCO Sectie Nederland is het wereldwijd bevorderen van de kwaliteit van de schoonheidsspecialist volgens internationale CIDESCO-norm en de onderlinge saamhorigheid van haar leden.

Betaalmogelijkheden

Pin betalingvvv-bon

In onze schoonheidssalon kunt u contant met pin en de VVV-bon betalen. Daarnaast kan er ook betaald worden met de Francie Cosmetics Cadeaubon.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons