CND handverzorging

Waarom CND SHELLAC™ nagellak de beste keuze is voor uw nagels

Als het gaat om nagellak, zijn er veel opties beschikbaar. Maar als u op zoek bent naar een product dat uw nagels niet alleen beschermt en versterkt, maar ook een stralende uitstraling geeft, dan is CND™ SHELLAC™ nagellak de beste keuze.


5 redenen om voor CND Shellact te kiezen:

  1. Snelle behandeling: CND SHELLAC™ is sneller dan een gewone file & polish behandeling en neemt meestal niet langer dan 30 minuten in beslag.
  2. Lange houdbaarheid: CND SHELLAC™ blijft tot 2 weken zitten zonder beschadiging van de natuurlijke nagel, wat niet het geval is bij andere nagellak.
  3. Veel keuze uit kleuren: CND biedt honderden kleuren waardoor er altijd een kleur tussen zit die bij jou past.
  4. Perfect voor handen en tenen: CND SHELLAC™ is perfect voor zowel je vingernagels als je tenen, en kan ook op acrylnagels aangebracht worden.
  5. Gemakkelijk te verwijderen: CND SHELLAC™ is eenvoudig en snel te verwijderen door middel van een soak off. Hierdoor kun je snel van kleur veranderen en is het elke week opnieuw aan te brengen zonder nagelbeschadiging.
  6. Vrij van schadelijke chemicaliën: Iets wat CND SHELLAC™ onderscheidt van andere nagellakmerken is dat het vrij is van bepaalde potentieel schadelijke stoffen, waaronder formaldehyde. Het bevat ook geen Tolueen of Dibutyl Phthalate (DBP), wat betekent dat uw nagels minder snel beschadigd raken omdat ze beter beschermd zijn.
  7. Weerstand tegen krassen: Doordat de nagellak onder een LED-lamp wordt uitgehard, creëert het een extra beschermlaag waardoor de SHELLAC™ bestand is tegen krassen. Zoals eerder vermeld, blijven uw nagels ook wekenlang glanzen en levendig, en het fungeert als een barrière in de bescherming van uw natuurlijke nagels.

Beleef het ultieme verzorgingsmoment met CND SHELLAC™ in onze salon in Terneuzen. Laat je nagels stralen met de prachtige kleuren en geniet van de vele voordelen die CND SHELLAC™ te bieden heeft. Van snelle en eenvoudige applicatie tot een blijvende, stralende en krasbestendige nagelverzorging. Maak nu een afspraak en ontdek het verschil zelf.

AFSPRAAK MAKEN