Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Huidoneffenheden? Pak ze nu aan!

De herfst is bijzonder geschikt voor de aanpak van huidoneffenheden. De zon is niet of nauwelijks aanwezig en de ergste koude is nog ver weg. Huidoneffenheden nemen toe, naarmate we ouder worden. De meeste mensen worden immers geboren met een mooie en zachte huid. Naarmate de jaren verstrijken komen er bobbeltjes en vlekjes op onze huid. Meestal zijn deze plekjes volstrekt onschuldig, maar veel mensen ervaren ze wel als cosmetisch storend. De gespecialiseerde schoonheidsspecialistes van Francie Cosmetics kunnen deze oneffenheden weghalen, zonder achterlating van een litteken.

Huidoneffenheden? Pak ze nu aan!

Het professioneel laten verwijderen van cosmetisch storende huidoneffenheden zorgt voor een mooi resultaat zonder littekens. Logisch, want er komt geen mes aan te pas. Met een steriele naald en stroom verwijderen onze schoonheidsspecialistes de oneffenheden nauwkeurig. Na de behandeling ontstaat een korstje. Dit valt er vanzelf af. In de eerste drie maanden na de behandeling adviseren wij u om een zonnefactor te gebruiken. Dit voorkomt de kans op hyperpigmentatie. Graag geven wij enkele voorbeelden van de huidoneffenheden die wij komende herfst graag voor u aanpakken.

Fibromen

Fibroom verwijderen

Fibromen zijn kleine tot middelgrote, goedaardige bindweefselwoekeringen. Ze hebben als kenmerk dat ze zijn op te tillen van de huid en zacht aanvoelen. Fibromen zijn meestal lichtbruin van kleur en hebben een draderige structuur. Soms zitten ze op een steeltje, soms liggen ze plat op de huid.

Pigmentvlek

Een pigmentvlek is een ophoping van pigment. Zijn pigmentvlekken klein, scherp begrensd en hebben ze een egale kleur, dan kunnen wij ze behandelen. Is de oorzaak hormonaal, dan bestaat de mogelijkheid dat de pigmentvlek terugkomt. Op plekken waar weinig doorbloeding zit, zoals op het borstbeen, voorhoofd of kaaklijn, bestaat het risico van een wit vlekje na het weghalen van de pigmentvlek. Na de behandeling ontstaat een soort schaafwondje. Als dit is genezen, moet u daarna zeker 3 maanden een zonnefactor gebruiken om hyperpigmentatie te voorkomen.

Angioma Senilis

Dit is de Latijnse benaming van een bloedblaar. Dit is een vaatafwijking, waarbij zwak bindweefsel in de vaatwanden een rol speelt. Het bloed ‘overvult’ als het ware het bloedvaatje, waardoor het gaat uitpuilen. Als gevolg hiervan ziet u kleine, rode blaartjes op de huid verschijnen. Deze kunnen vlak of verheven liggen. Na de behandeling ontstaat een korstje. Dit valt er vanzelf af. Deze behandeling geeft 100 % resultaat.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons