Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Maak kennis met June!

In ons huidverzorgingsinstituut geven we graag 'de toekomst' de ruimte om zich te ontwikkelen als beauty professional. Jaarlijks nemen wij stagiaires aan van Scalda 'allround schoonheidsspecialiste'. Dit schooljaar jaar loopt stagiaire June stage bij ons, hieronder stelt June zich voor:

Mijn naam is June Wisse en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding als allround schoonheidsspecialiste. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik mensen graag een beter gevoel wil geven. Dit kan door iemand met huidproblemen te helpen of door iemand een ontspannende behandeling te laten ondergaan.

Tijdens mijn opleiding op het Scalda leer ik de vaardigheden die ik nodig zal hebben om gezichts- en lichaamsbehandelingen uit te kunnen voeren. Hiernaast ben ik ook veel bezig met de verschillende huidtypes te herkennen. Zo kan ik dan bepalen welke producten de beste resultaten zullen opleveren voor een goede conditie van uw huid!

Op donderdag en vrijdag ben ik aanwezig bij Francie Cosmetics. Ik zal in het begin voornamelijk meekijken met de behandelingen die hier worden uitgevoerd. Hierbij kan ik zelf wel al losse onderdelen uitvoeren, zoals een handbehandeling. Uiteindelijk zal ik zelf ook behandelingen gaan uitvoeren.

Verder zal u mij wel eens aan de telefoon kunnen horen of zal ik u helpen met het inplannen van behandelingen.

Ik hoop u snel te zien!

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons