Ontspan

en laat je heerlijk verzorgen

Lente Treatment

Eindelijk! Weg met de winterblues! Na de kou en de droge lucht kan je huid opgelucht ademhalen: de lente is er! Het wordt echter ook hard werken voor je huid. Zo moet het bijvoorbeeld wennen aan een nieuwe luchtvochtigheid en de natuurlijke vetproductie opnieuw in balans brengen.

Ga voor een grondige Lente Facial: Verstopte poriën, uitgedroogde, schilferige huid; je bleke winterse huid zal een heerlijke Lente Facial goed kunnen gebruiken na die donkere maanden. We hebben een speciale behandeling voor u samengesteld: de Spring treatment. Deze behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Reiniging van de huid
  • Harsen van de wenkbrauwen
  • Een intensieve Diamantpeeling d.m.v de Bellapeel met serum aangepast aan uw huidtype.
  • Phyto stem cell cream mask : Een verzorgend masker op basis van Appelstamcellen. Deze werkt hydraterend, celvernieuwend en heeft een anti ageing werking.
  • Tijdens het masker word het Cellulose Oogmasker aangebracht onder de ogen om de fijne lijntjes te verminderen en de huid te verzachten.
  • Ook de handen worden niet vergeten en er word een paraffinepakking met sinaasappel aroma aangebracht, uw handen worden heerlijk zacht.

60 minuten voor € 89,-

Boek afspraak online

De Lente Treatment is te boeken tot 21 juni 2017.

Locatie

Contact

Geen gehoor? Tijdens behandelingen nemen wij geen telefoon aan. Spreek een bericht in of boek een afspraak online.

Openingstijden

Behandeling op afspraak

ma:09.00 - 18.00
di:09.00 - 22.00
wo:09.00 - 22.00
do:09.00 - 17.30
vr:09.00 - 16.00
za - zo:gesloten

Volg ons